Arkitektur
Metapia använder sig av 
kreativa metoder samt innovativa verktyg 
för att bemöta sina kunders krav 
med långsiktigt hållbara lösningar
med syfte att skapa värdeskapande miljöer
och att öka kvaliteten i alla moment av processen.

Metapia Studio är en arkitekt- och designstudio som integrerar arkitektur, grafisk design och fotografi i olika skalor i olika sammanhang.
Baserat i Göteborg, Sverige, leds Metapia Studio av Arezoo Akbarvand, som samarbetar med arkitekter, grafisk designer och fotografer i Europa och Mellanöstern.
Metapia Studios projekt sträcker sig inom arkitektur från bostäder till publika byggnader och inom grafisk design och kommunikation från grafiska profiler och identitet, logotyper och infografik samt webbplatser till annonser, nyhetsbrev, mässmaterial och företagspresentation samt online magasin.

ARKITEKTRÅDGIVNING

Tänker du att göra en betydande investering i ditt liv genom att bygga nytt hus, bygga om- eller bygga till? Kontakta oss för att få skräddarsydda tips och råd helt kostnadsfritt.

SKISS

Dina behov och önskemål tillsammans med vår ambition leder oss att skapa och avbilda en idéskiss av ditt drömhus.

BYGGLOVSRITNINGAR

När du är helt tillfredsställd med utformning av ditt projekt är det dags att ansöka om bygglov eller göra en bygganmälan. Vi tar hand om allt du behöver för att få bygglov.

FFU & BYGGHANDLINGAR

Tillsammans med våra samarbetspartners upprättar vi förfrågningsunderlag samt bygghandlingar.

3D MODELLERING

Att ha en helhets bild av dina idéer i den tredimensionella världen är ett avgörande verktyg i både design – och utvecklingsprocesser.

GRAFISK DESIGN & KOMMUNIKATION

Allt från grafiska profiler och identitet, logotyper och infografik samt webbplatser till annonser, nyhetsbrev, mässmaterial och företagspresentation samt online magasin.